Teez FAQ

 1. Miten tuotteenne valmistetaan?
 2. Valmistetaanko kaikki tuotteet yksilöllisesti tilauksesta?
 3. Miksi ette hyväksy tuotevaihtoja?
 4. Miten teen palautuksen?
 5. Miten valitsen oikean koon ja löydän koko-oppaat?
 6. Kuinka paljon toimitus maksaa?
 7. Kuinka kauan toimitus kestää?
 8. Mitä maksupalveluita käytätte?
 9. Miten käytän etukuponkeja?
 10. Muut kysymykset ja lisätiedot
 11. Haluan tilata tuotteitanne isompia määriä tai tuotteita joita en löydä verkkokaupastanne?

Miten tuotteenne valmistetaan?

Tuotteemme valmistetaan tilauksesta yrityksessä, jolla on tuotantoa maailmanlaajuisesti. Pääsääntöisesti tuotteet valmistetaan ja lähetetään Euroopan Unionin alueella.
Painettavien tuotteiden aihiot tuotetaan eri puolilla maailmaa riippuen tuotteesta.

Valmistetaanko kaikki tuotteet yksilöllisesti tilauksesta?

Kaikki tuotteemme painetaan tilauksesta yksilöllisesti. Emme siis varastoi valmiita tuotteita vaan ne tuotetaan jokaiselle koolle, värille ja ominaisuudelle tilauksen jälkeen sillä painettavalla kuvalla jonka asiakas on tilauksessa valinnut.

Miksi ette hyväksy tuotevaihtoja?

Valmistamme kaikki tuotteet yksilöllisesti tilauksesta, joten emme voi vaihtaa tuotetta väärän koon tai värin takia. Tutustuthan huolellisesti kokotaulukkoihimme ja värivaihtoehtoihin ennen tilausta. Vialliset tai väärin toimitetut tuotteet vaihdamme tietenkin uusiin, katso kohtaa: Miten teen palautuksen.

Miten teen palautuksen?

Ennen palautusta ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@teez.fi. Mikäli olet saanut viallisen tai väärän tuotteen tutustu ensin palautusohjeisiin ja ota sen jälkeen meihin yhteyttä.
Emme hyväksy tuotevaihtoja, katso kohta: Miksi ette hyväksy tuotevaihtoja?

Miten valitsen oikean koon ja värin ja löydän koko-oppaat?

Jokaisen tuotteen kohdalta löytyy koko-opas, tutustu siihen huolella ennen tilausta. Huomioithan, että eri tuotteiden koko-opaat voivat erota toisistaan, joten tilatessasi erilaisia tuotteita tutustu niiden jokaisen omaan koko-oppaaseen.
Värit pyritään esittämään verkkokaupassamme mahdollisimman oikeina, mutta johtuen erilaisista laitteista ja niiden värien toistosta emme voi taata, että näytöllä esitetyt värit vastaavat täysin lopullista tuotetta.

Kuinka paljon toimitus maksaa?

Normaali toimitus maksaa 4,90€ tilausta kohden.
Mikäli tilaat usemamman tuotteen kerrallaan voi saada toimituksen ilmaiseksi sen hetkisen toimituskampanjamme mukaisesti.

Kuinka kauan toimitus kestää?

Kaikki tuotteemme valmistetaan tilauksesta, joten toimitusaika arvio sisältää sekä tuotteen valmistuksen että toimituksen.
Arvioitu tuotanto ja toimitusaika tuotteille on 7 – 17 päivää Euroopan alueelle ja 12 – 27 päivää Euroopan ulkopuolisille alueille.
Toimitusaikaan vaikuttavat tuotteiden saatavuus ja varastotilanne, tuotannon tilanne ja lähetysten toimituspaikka.
Mikäli tuotteesi on myöhässä etkä ole saanut sille kuljetuksen seurantakoodia otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@teez.fi.

Mitä maksupalveluita käytätte?

Teez.fi -verkkokaupassa käytetään Paytrailin maksupalvelua. Tarkemmat maksamiseen liittyvät tiedot löydät maksutavat sivulta.

Miten käytän etukuponkeja?

Mikäli sinulla on etukuponki teez.fi -verkkokauppaan voit antaa kupongin sisältämän koodin ostoskorissamme ennen kassalle siirtymistä.

Mikäli sopivaa kokoa tai väriä ei ole saatavilla?

Jos haluamaasi väriä tai kokoa ei ole saatavilla verkkokaupassammme otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@teez.fi. Osassa tuotteista voi olla välillä pidempi toimitusaika tuotteiden saatavuudesta johtuen.

Muut kysymykset ja lisätiedot

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi tästä tai sinulla on muuta tiedusteltavaa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@teez.fi.
Lisää tietoa löydät myös sivun alareunasta kohdista Asiakaspalvelu ja Tietoja.

Haluan tilata tuotteitanne isompia määriä tai tuotteita joita en löydä verkkokaupastanne?

Meiltä voi tilata myös tuotteitamme isojakin eriä valmiiksi painettuna ja myös omalla painatuksellasi. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@teez.fi ja kerrot tarpeesi tarkemmin niin tarjoamme Sinulle sopivan ratkaisun tarpeisiisi.